Seijgraaf BV organiseert een aantal keren per jaar een seminar over een bepaald actueel onderwerp. Dat kan gaan over nieuwe regels voor markttoegang, over procesinnovatie, de pakketdiscussie in relatie tot de ziektelast enz.

Deze seminars beginnen altijd om 13.00 uur en zijn om 15.00 uur afgelopen. Meestal op locatie in de Haarlemmermeer. Voor de toegang vragen we een  bijdrage voor de koffie opdat we weten dat u zeker komt.

Het aantal deelnemers is beperkt en wij nodigen alleen die personen uit die te kennen hebben gegeven uitgenodigd te willen worden. Geef aan dat u vrijblijvend uitgenodigd wil worden via een email aan Info@seijgraaf.nl

Dan krijgt u ruim op tijd een uitnodiging toegestuurd.

 

Voor vragen die echt uw activiteiten of product betreffen, hebben wij spreekuren in de aanbieding. Dan kunnen wij 1 op 1 van gedachten wisselen. Een spreekuur van maximaal 1 uur kost u niets indien u bij ons langskomt. Als wij bij u moeten komen zijn wij – vanwege de toenemende reistijd – genoodzaakt om de reiskosten en reistijd in rekening te brengen. Vraag vooraf wat dat gaat kosten.

Om het voor u gemakkelijk te maken hebben wij periodiek spreekuren ten kantore van BOM, LIOF of OOST NL. Deze organisaties kunnen regelen dat er op 1 dag meerdere spreekuren van een uur zijn, waarvan u er ook 1 van kan krijgen. Dat kost u niets. Vraag het na bij deze organisaties.